DIMARTS A LA FRESCA ESTIU 2021

13/08/2021

DIMARTS A LA FRESCA ESTIU 2021

DIMARTS A LA FRESCA
 
Aquest any els dimarts a la fresca els hem gaudit molt i han tingut molt bona acollida.
El primer dimarts de juliol dia 6 va començar la ronda de dimarts a la fresca d'aquest estiu 2021.
A les 22h va començar l'actuació de la soprano Miracle Seguí, amb la seva espetacular veu, i l'acompanyament de piano. El repertori va ser molt bonic: Cinema Paradiso, conte partiro, la vie en rose, la vida es bella, sous le ciel de París, Carusso... i moltes més. D'aquestes grans cançons algunes eren traduïdes al català, altres en francès i varies més en italià. En va cantar més en italià de les que eren primerament previstes, com a homenatge a la Rafaela Carrá. 
 

El segon dimarts va consistir en un tast de vins del Celler Mas Vicenç, a la plaça major. Va ser molt enriquidor i entranyable, ja que es va crear un caliu i familiaritat que va fer possible establir moltes converses, inquietuts i perspectives sobre tot aquest món de l'eneologia. Prèviament al al tast, qui va voler va poder sopar un menú a preu tancat de 16€ al bar de la piscina que consistia en: amanida individual de bonito amb vinagreta de menta, embotits ibèrics amb pa de llavors i tomacons en plat individual, postre especial individual de la pastisseria Targarona, refresc, aigua o cervesa i cafès. 

 

El tercer dimarts va actuar el grup TÚSICA, és el tercer cop que venen aquí les Piles, i tothom en queda maravellat.
Es va omplir molt tota la zona, sempre cumplint la normativa covid pertinent. 
Finalment, l'últim dimarts a la fresca va ser diferent a altres edicions, un concert batukada amb els BEASTBAT BATUKADA, on grans i petits, asseguts van disfrutar molt d'aquesta música que tant enganxa i que causa ritme al cos.
 
Esperem l'any vinent poder continuar oferint aquests espectacles, i anar innovant també.