TITELLES "La família de les germanes Algaba" i novetat gastronòmica del Cafè de les Piles "XURROS AL FORN"

08/10/2020

TITELLES "La família de les germanes Algaba" i novetat gastronòmica del Cafè de les Piles "XURROS AL FORN"

TITELLES "La família de les germanes Algaba"

El proper dissabte 10, a les 12 del mitgdia, al Parc de les Piles s’explicarà la història de “La família de les germanes Algaba”, una activitat de titelles a càrrec de la La Boia Teatre.

La companyia neix el 2011 al Institut del Teatre de Barcelona, com a plataforma per impulsar el projecte de dos artistes, Borja Nieto i Clara Algaba. Junts busquen arribar a l’espectacle i implicar-lo al seu món màgic.

L’activitat s’enmarca dins el Festival GaiArt, que repeteix edició després de l’èxit de la seva estrena l’any passat. El Festival té com a objectiu reivindicar la presència d’identitats i desitjos no normatius als pobles i a l’entorn rural. I la història que explicaran les germanes Algaba té molt a veure amb aquestes identitats diverses.

És la història de la Joana i la Mariona, dues germanes, on una d’elles haurà d’explicar a la classe que té dues mares. Per fer-ho rebrà l’ajuda d’una amistat molt especial l’Adri, un mosquit verd que ve del Planeta Verd. I serà qui li donarà la joguina perfecta per demostrar que hi ha 83.521 diferents tipus de famílies al Planeta Terra.

Després de l’espectacle, es realitzarà un taller de construcción de titelles, en el que es construirà una unitat familiar amb materials que portaran els mateixos assistents (fulls blancs, colors o rotuladors, tisores, goma d’enganxar de barra i cartonets del rotllos de paper higiènic).

Per assistir tant a l’espectacle com al taller, cal reservar plaça, ja que ambdues activitats es faran sota les mesures de seguretat per la Covid. Per fer-ho, cal enviar un mail a turismelespiles@lespiles.cat i esperar rebre el mail de confirmació.

NOVETAT GASTRONÒMICA AL CAFÈ DE LES PILES: XURROS FETS AL FORN

Tanmateix, a banda de les titelles, volem destacar la nova proposta de rebosteria del Cafè de les Piles, regentat pel cuiner Iban Peribáñez: xurros fets al forn acompanyats amb xocolata desfeta, o el què es desitgi...

una manera més saludable de poder gaudir d'aquest menjar, conservant el gust i textura de la recepta original. No podeu deixar de provar-los! Es poden demanar a qualsevol hora, no cal encàrrec previ abans.
A l'haver-hi hagut tanta bona acollida durant la festa major, l'Iban va decidir instaurar aquesta nova oferta gastronòmica, i fins i tot, decretar la tarda dels dijous: l'hora dels xurros amb xocolata!

Des de l'Ajuntament de les Piles creiem que, dins dels marges sanitaris en què ens trobem actualment, és molt important fomentar tot el que es pugui tota mena de cultura: música, teatre, ciutadania, mental, històrica, gastronòmica, intel·lectual... i per aquest motiu, volem continuar incentivant nous projectes per al poble de les Piles i els seus habitants.