ALVOCATS FARCITS

ALVOCATS FARCITS

INGREDIENTS: 

- Alvocat

- Tomàquet

- Ceba de figueres 

- Formatge feta o mató

- Tonyina en conserva 

- Julivert

- Oli d'oliva

- Vinagre de poma

- Sal i pebre 

- Orenga i cebollino (opcional)

ELABORACIÓ:

L'Alvocat ha d'estar madur per poder-lo menjar bé. Es talla longitudinalment i s'hi treu l'òs. Amb una cullera el buidem i guardem la pell que es la que ens servirà com a base per presentar el plat.

Tallem a trossets ben petit l'alvocat, el mató, el tomàquet, la ceba i el julivert. Afegim la tonyina en conserva. Ho amanim amb oli d'oliva i vinagra, afegim el pebre, una mica d'orenga i una mica de sal al gust. Opcionalment s'hi pot posar cebollino. Tot ben remenat, ho col·loquem a dins de les meitats dels alvocats.

Bon profit!