CONILL AL CURRI AMB PRUNES I ORELLANES

CONILL AL CURRY AMB PRUNES I ORELLANES

INGREDIENTS:

- 1 conill trossejat

- Curri en pols

- Sal 

- Pebre

- Oli d'oliva verge

- 150 g de Prunes seques sense pinyol

- 500 g de escalunyes

- 1 copa de brandi

- 1 copa d'aigua

-1 tomàquet madur

- 6 cebetes petites

- Un grapat d'avellanes

- Un grapat d'orellanes

- Farigola

 

ELABORACIÓ:

Per començar, salpebrem els trossos de conill i ho passem per un plat amb curri en pols.
A l'olla exprés amb oli, daurem el conill.
Incorporem les escalunyes en quarts i les cebetes amb las prunes sense pinyol, las orellanes i les avellanes.
Afegim també 1 tomàquet sense pell ni Llavors picat en quadradets.
Mullem amb 1 copeta de brandi i una d'aigua.
Tanquem l'olla i ho deixem coure a foc mitjà Durant 15 minuts.
Obrim l'olla i ho deixem coure a foc suau Durant 15 minuts més.
Servim i decorem amb farigola.

 

Menu