CONILL AMB GAMBES

CONILL AMB GAMBES 

INGREDIENTS: 

- Oli d'oliva verge
- 8 gambes
- 1 conill trossejat
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets
- 1 cullerada d'ametlles torrades
- 1 crostons de pa
- Julivert
- 1 got de vi blanc
- Sal i pebre
- Menta

ELABORACIÓ: 

En una cassola amb oli d'oliva es dauren les gambes volta i volta, retirem i reservem. Daurem el conill que també retirem i reservem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba i un all picat, afegim sal i deixem cuinar fins que comenci a enfosquir-se. Introduïm el conill en la cassola, ruixem amb el vi blanc i deixem coure 20 minuts.
Afegim mig got d'aigua i deixem de coure altres deu minuts.
En un morter es maca l'all restant amb el pa, les ametlles i una mica de julivert. Agreguem aquesta mescla a la cassola i incorporem les gambes. Afegim el pebre i rectifiquem el punt de sal i deixem acabar la cocció 5 minuts més.

Menu