MAGDALENES DE PASTANAGA

MAGDALENES DE PASTANAGA, recepta de Rosa Díaz

INGREDIENTS:

- 125 grams de pastanagues netes

- 30 grams d'avellanes que podem substituir per nous o el fruit sec que més ens agradi.

- 2 ous sencers

- 60 grams d'oli d'oliva

- 100 grams de sucre morè

- 1 cullerada petita de canyella, podem ficar-ne més, això va a gustos!

- 1 cullerada petita de gingebre, també al gust.

- 125 grams de farina

- 1 sobre de gasificant o llevat tipus "royal"

- Un pessic de sal

ELABORACIÓ:

Pre-escalfem el forn 170°.

Pelem i ratllem les pastanagues.

Piquem les avellanes o el fruit sec que hem escollit. Ho podem fer amb el ganivet, al morter o amb una picadora.

Al pot de la batedora posem els ous, l'oli, el sucre, la canyella, el gingebre i barregem.

Incorporem la farina, el llevat o gasificant i la sal i barregem.

Hi fiquem també les pastanagues i les avellanes i ho barregem una mica, no volem que aquests dos ingredients desapareguin, així, després ens trobarem trossets de fruits secs i els trossets de pastanaga faran que la magdalena quedi més humida i flonja.

Omplim els motlles de paper per a magdalenes. Els omplirem uns tres quarts, que no arribi a dalt de tot ja que la massa puja i podria sortir del motlle.

Ho fiquem al forn uns 20 minuts, tot i així aneu comprovant si estan cuites o no, cada forn és diferent!

Quan estiguin les deixarem refredar una mica i les podeu decorar com vulgueu, jo les deixo tal qual!

I a gaudir!!!!

Menu