RECEPTA CARXOFES AMB CLOÏSSES

RECEPTA CARXOFES AMB CLOÏSSES

INGREDIENTS:

- 12 carxofes

- 400-500 gr de cloïsses, al gust

- 1 ceba petita

- 4 grans d'all

- 1 branqueta d'api

- Julivert

- Aigua

- Oli d'oliva

- Sal

ELABORACIÓ:

Pelem les carxofes, les tallem i les submergim en aigua i julivert per evitar-ne l'oxidació.

Enrossim les carxofes a la paella a foc fort amb un rajolí d'oli i sal, i les reservem. 

Pelem i filetegem els grans d'all, la ceba l'api i el julivert, els fiquem a la paella i els sofregim. Afegim la farina per espessir.

Quan estigui sofregit afegim les carxofes que hem enrossit abans, hi fiquem aigua i ho deixem coure fins que les carxofes estiguin tendres.

Al final de la coccoó afegim les cloïsses a la paella durant un minut, i el julivert picat. Corregim de sal. Sacsegem i mengem immediatament després que s'hagin obert totes les cloïsses.

Menu