RECEPTA MONA DE PASQUA TRADICIONAL

RECEPTA MONA DE PASQUA TRADICIONAL

La Setmana Santa ja està aquí i, és el moment oportú per aprendre a fer una mona de Pasqua tradicional, pas a pas, per a sorprendre durant aquestes festes i gaudir d'una dels menjars més tradicionals que s'expandeix de llarg a llarg de la nostra geografia durant aquestes festes.

INGREDIENTS: 

- 1/2 kg  Farina
- 75 g Sucre
-50 g - Mantega
- 3 Ous
- 10 gr. - Sal
- Ratlladura d'una llimona
- 50 g. Llevat premsat
- Llet (a determinar segons qudi textura massa)

PER A DECORAR:
- Ous durs
- Oli
- Ou batut

ELABORACIÓ:

Pasti la farina amb el sucre, els ous, la sal, el llevat, la mantega i la ralladura de llimona.
Vagi afegint la llet lentament fins a formar una massa homogènia i que es desenganxi de les mans.
Deixi reposar 30 minuts.
Formi una muntanya i, al mig realitzi, un forat que anirà eixamplant fins a formar una corona.
Pinti-la amb oli i clau damunt els ous durs amb la pela.
Pinti-ho tot amb ou batut i empolvori amb sucre.
Deixi fermentar uns 20 minutos i enforni a 170 graus uns 45 minuts.

PER VEURE TOTES LES ALTRES RECEPTES QUE HEM ANAT PENJANT CLIQUEU L'ENLLAÇ:

http://www.lespiles.cat/receptes-joemquedoacasa

ENS PODEU ENVIAR LES VOSTRES RECEPTES PER COMPARTIR-LES A:  ealcaraz@lespiles.cat

Menu