SALTAT DE VERDURES AL CURRY

SALTAT DE VERDURES AL CURRY

INGREDIENTS:

- 1 carbassó tallat a rodanxes finestes

- 1 porro tallat fi

- 2 pastanagues tallades a llumins fines

- un grapat de tirabecs, mongeta tendre, bròquil...

- 1/2 pebrot vermell tallat petit

- 1/2 fonoll tallat fi (opcional)

- oli d'oliva

- un pessic de sal marina

- unes gotes de salsa de soja

- 1 cullerada sopera (cs) de ratlladura de taronja

- curri

- 2 cs de panses de Corint

- 1 cullerada de llavors de sèsam

ELABORACIÓ: 

En una paella ampla escalfar l'oli, afegir els porros, el fonoll, carbassó i les pastanagues juntament amb una mica de sal marina, salteu a foc mitjà / alt sense tapa, remenant constantment fins que el seu volum es redueixi a la meitat (aprox. 7-10 min.)

Bullir els tirabecs, bròquil i mongetes durant 4-5 minuts, rentar-los amb aigua freda i escórrer.

Afegir els tirabecs, bròquil i mongetes al saltat, juntament amb unes gotes de salsa de soja, el sèsam, la ratlladura de taronja, les panses i curri al gust. 

Servir calent

Menu