PASTÍS DE SANTIAGO (Curs de Fleca i Brioixeria CONCA ACTIVA)

PASTÍS DE SANTIAGO, del Curs de Fleca i Brioixeria Conca Activa, recepta cedida per Laura Riquelme 


INGREDIENTS:

- 5 ous. - 250 gr. de sucre.

- 250 gr. de farina d'ametlles.

- Canyella.

- Ratlladura de pell de ½ llimona.

- Sucre glaç per decorar.

ELABORACIÓ:

1. En un bol afegim la farina d'ametlles, el sucre, la canyella, la ratlladura de llimona i barregem.

2. Afegim els ous i barregem tot fins a aconseguir una massa homogènia.

3. Agafem un motlle d'uns 24 cm de diàmetre i untem amb mantega o bé oli i farina.

4. Afegim la massa i posem al forn a 170 °C durant 30-35 min.

5. Deixem refredar i decorem amb sucre glacé. Podem decorar amb la típica creu de Santiago o no.

Menu