Benvinguda

 

 

Internet es una finestra al món. Ara Les Piles vol que el món pugui entrar per la finestra. I què podem oferir des de la nostra finestra?
 
Les persones que viuen a Les Piles, Biure, Guialmons i Sant Gallard o tots aquells qui ho precisin, poden veure el horaris dels diferents serveis com la secretaria, els serveis urbanístics, la deixalleria, la recollida de d’olis vegetals, els transports, informació tributaria, les normes subsidiàries i els plantejaments urbanístics del municipi, consultori mèdic, etc. També podeu sol·licitar tràmits per Internet. I, sobretot, podeu estar informats sempre a través de les notícies i els destaquem.
 
I les persones que són de més lluny, poden veure cadascun dels pobles del municipi a través del poble a poble, els llocs d’interès, les festes i costums, els allotjaments, les rutes i els productes locals. Però a la nostra web encara no podem mostrar-vos la pau, el silenci, el cant dels ocells, les sortides i postes de sol que són úniques i cada dia diferents. Per tant, us convidem a gaudir-ho des dels diferents allotjaments. Les Piles i els espilencs i les espilenques de ben segur us obrirem les portes de bat a bat!
 
Sigueu benvinguts a les Piles!

Llorenç Montalà i Balcells
L'ALCALDE